Welkom op mijn genealogie site
Start Egbert Oosterbroek Renske de Vries Wilhelmina de Groot Guillaume  Zaalberg Brocades Zaalberg Casper Deierkauf

 

Mijn naam is Petra Oosterbroek en ik ben al een aantal jaren bezig met het uitzoeken van mijn voorouders. Ik ben niet de enige want ook mijn familie heeft er belangstelling voor. Daardoor is het idee ontstaan om een website te maken zodat iedereen toegang heeft tot een groot deel van mijn gegevens.  Deze site is dan ook bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de families Zaalberg, Oosterbroek, de Groot en de Vries. Ik ben begonnen met de kwartierstaten van mijn grootouders. Heeft er iemand nog aanvullingen, opmerkingen of tips dan hoor ik deze graag, je kunt mij hier mailen. Het zal duidelijk zijn dat een site als deze nooit af zal zijn. 

Samen met Thijs van Kimmenade ben ik bezig om Brocades op een rijtje te krijgen, tot nu toe hebben we 2 afzonderlijke families waarvan wij vermoeden dat ze bij elkaar horen. Inmiddels is er contact met de familie Brocades en daarom zal binnenkort de pagina met Brocades ook worden aangepast. 

Tevens ben ik op zoek naar aanvullende gegevens over Deierkauf, een gedeelte van wat ik al heb is te vinden bij Casper Deierkauf, ook hier zijn aanvullingen, opmerkingen en tips van harte welkom.

Met dank aan Marjolein Kraijenbrink, zij heeft mij enorm geholpen met het vullen van een paar gaten in mijn kwartierstaat aan de Zaalberg kant en bij de nakomelingen van Jan Saelberg.

zaterdag 02 september 2006